torsdag 23 februari 2012

GHS

Göteborg Horse Show närmar sig med storm steg och nu är det bara en dag kvar tills vi åker :) vi kommer att åka upp på lördag morgon (kl 7 går bussen jobbigt läge!) och stannar till söndag kväll = lagom! ;) dock kommer det nog inte följa med så mycket hem! En ny kavaj är ett måste! Även några nya schabrak till P, han ska även få ett nytt träns och lite sånt smått & gott :)
Åker upp med stallet & bor med min underbara lilla familj <3 ska faktiskt bli skönt att komma iväg på en av årets roligaste show! :)

Annars då? Jo idag har inte hänt speciellt mycket! Tagit hand om vår lilla skadade 4 åring som har fått en hovböld...... Att hon aldrig ska bli frisk? Alltid är det ngt -.- haft lite lektioner nu på kvällen sedan bara legat o slappat, städat & lagt fram lite kläder :)

Ja men nej, nu har jag inte mycket mer att skriva om! Ska gå till sängs nu med en film & ladda upp för hoppträning i morgon med P! Yippie...

På återseende :)
Puss!

1 kommentar:

  1. tänkvärd text angående gbg resan; busschauffören skulle stanna ngnstans vid stallet, vet inte riktigt vart men jag tror nog vi ser honom ;)

    SvaraRadera