söndag 19 februari 2012

Ännu en dag har gått!

Jahaaaa, en helt underbar dag resultat mässigt måste jag ju säga :D vinst för KHK i sudden! Vilket betyder att vi hoppar direkt in i play off 2 om sisådär 14 dagar typ.. Jobbigt oh vänta :( iaf, matchen idag var ungefär lika tråkig som matchen mot olofström, slarvigt men kontrollerad skulle jag säga! KHK börjar med att göra ett mål (Elofsson) därefter slarvas det och vi åker på onödiga utvisningar, Krif gör även 1-1. andra perioden är lugn faktiskt & i tredje perioden tar Krif ledningen till 2-1 men vi vill ju inte vara sämre utan Elofsson gör ytligare en mål! Slutminuterna var ungefär dem mest spännande minuterna på hela matchen, Krif missar öppet mål? HAHA liksom, och vi kan enkelt ta pucken o köra upp i krifs zon där vi leker lite bara. Förstår dock inte varför i hela friden inte?! Söder passar så vi kunde göra 2-3 i ordinarie tid. I stället går matchen till Sudden och hände väl inte så jätte mycket där mer än när det återstår 20 sekunder blir det lite mycket trafik framför krifs målvakt och Jimmie Svensson kan lätt bara lägga in pucken bakom alla spelare :) & vinsten blev vår! Så nu återstår det som sagt en väntan på vilket lag vi kommer att få möta i play off 2 :)

Yeey tråkigt och onödigt inlägg yes i know men ni får helt enkelt leva med att! ;) Njae men sova lite snart upp o jobba i morgon samt träna för Lottis med finaste killen <3